Försäkring

Olycksfallsförsäkring för dig som rider

Du som är medlem i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är olycksfallsförsäkrad i Folksam.

Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är en medlemsförmån framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Försäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under:

• aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.

• enskild ridning och träning.

• direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Om träning/tävling anordnas på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med sådan resa.

Anmäl skada så här

Är du medlem eller målsman och vill anmäla en olycksfallsskada? Ring 0771-950 950 – säg att du är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Du kan också anmäla olycksfallsskada på folksam.se/ridsport

Läs mer om olycksfallsförsäkringen här >>

Behöver du hjälp eller har funderingar? Kontakta gärna någon av oss:

* Margareta Borg Svenska Ridsportförbundet Information och media This is a mailto link

* Tina Hedman Folksam Marknadsprojektledare This is a mailto link

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 21:39

OCH på Instagram allerumryttarforening

#allerumryttarforening
#allerumridskola

För ridskoleelever följa oss även på allerumridskola där mycket av infomationen hamnar.

Postadress:
Allerums RF - Ridsport